Despre Suifan Kwang Tze Solution

 
Ce este ejacularea precoce?

Ejacularea precoce este ejacularea necontrolata fie inainte sau la scurt timp dupa penetrarea sexuala, cu stimulare sexuala minima si inainte ca persoana sa doreasca. Aceasta poate duce la o experienta sexuale nesatisfacatoare pentru ambii parteneri. Acest lucru poate creste anxietatea care poate contribui la intensificarea problemei.

Suifan Kwang Tze Solution este nr.1 mondial in stoparea ejacularii precoce, fiind un produs ideal pentru barbatii ce ejculeaza precoce, cu ajutorul lui erectiile vor fi mult mai puternice si de lunga durata.
Ce barbat nu isi doreste ca partenera lui sa fie pe deplin satisfacuta sexual?
Dr. Lai Sui Fan (Yuk Ea) a dezvoltat formula uimitoare SUIFAN'S Kwang Tze in timpul dinastiei Ching. 
In timpul tineretii sale in GhongZhou, China, Dr. Lai s-a dedicat in intregime studiului pe plante si ierburi, iar dupa un studiu ce a durat mai multe decenii el a dezvoltat cu succes Kwang Tze Solution, care este o formula unica, realizata din combinatia mai multor plante erbacee naturale. 
SUIFAN'S Kwang Tze Solution este cel mai cunoscut produs mondial ce ajuta la intarzirea ejacularii precoce, un produs uimitor ce te ajuta sa scapi de actele sexuale scurte si deloc iubite de femei.
In timpul anilor 1920, majoritatea chinezilor inca mai credeau in conceptul de familie extinsa, din pacate, din cauza mai multor motive nefavorabile, cum ar fi limita de varsta, presiunea locului de munca dar si hipertensiunea arteriala, multi barbati nu s-au mai putut bucura de o viata sexuala satisfacatoare. 
Odata cu lansarea pe piata a uimitorului SUIFAN'S Kwang Tze, dr. Lai lui Kwang Tze Solution a reusit astfel sa indeplineasca dorintele multor barbati. 
In zilele noastre, SUIFAN'S Kwang Tze Solution a patruns deja pe piaţa internationala drept un produs ce adauga o alta dimensiune placerilor sexuale.
Astazi, SOLUTION SUIFAN'S Kwang Tze este un produs de bine-cunoscut pentru barbati. 
Se comercializeaza pe pietele din America de Nord si de Sud, Marea Britanie, Franta, Italia, Germania, Africa si Asia si Europa de Est,  fiind un produs foarte apreciat si utilizat.Realizat din ingrediente 100% naturale, Suifan Kwang Tze Solution contine plante afrodisiace asiatice ce au ca rol esential intarzierea ejacularii precoce cat si cresterea erectiilor.
- Cotex Cinnamomi 
- Rhizoma Atractylodis 
- Flos Caryophylli 
- Radix Angelicae Dahuricae 
- Pericarpium Zanthoxyli 
- Rhizma Alpiniae Officinarum 
- Rice Wine

Recomandari :
- A nu se folosi in locurile iritate sau pe plagi
- A nu se lasa la indemana copiilor 

Cu ajutorul betisorului dispus in cutia de Suifan, se aplica o singura data pe intreaga zona a  preputului (ata penisului) cu cel putin 30 de minute inaintea unui act sexual.
Pentru rezultate nemaipomenite se recomanda aplicarea chiar cu o ora-doua inaintea unui act sexual.
Se recomanda folosirea prezervativului pentru a evita riscul ca solutia sa intre in contact cu organele sexuale feminine.
Efectul suifan se poate mentine pana la 6 ore, acesta fiind si motivul pentru care este indicat sa se aplice cu o perioada mai lunga de timp inaintea unui act sexual. 

AddLinks.ro - Director Web